Inscriere

  • Inscriere
  • Echipe
  • Regulament
  • Locatie
  • Feedback

_______________________________________________________________
 

Înscrierile pentru ediția din 2021 a TOR-ului încep din 20 mai!

 

În acest an vom deschide înscrierile pentru 40 de echipe, într-o primă etapă, iar diferența de 20 de echipe până la capacitatea normală a concursului vor intra pe o listă de așteptare, urmând a intra în concurs în momentul în care vom fi siguri că lucrurile re-intră pe făgașul normal din punct de vedere al pandemiei și siguranței. Data cea mai târzie la care va fi luată această decizie de acceptare a echipelor de pe lista de așteptare, este 1 august 2021.

De asemenea, pe lângă punctele cuprinse în mod normal în regulament, în acest an vom introduce încă unul, referitor la înscriere și condițiile returnării taxei în cazul în care autoritățile vor decide din nou restricționarea organizării evenimentelor sportive în natură. Pentru a consulta condițiile specifice acestui an atipic, vă rugăm să parcurgeți punctul 10 din regulamentul competiției!

 

Taxa de înscriere pentru ediția din acest an va fi de 400 euro, indiferent de momentul înscrierii echipei. Se vor accepta echipe până la epuizarea locurilor, iar ordinea acceptării echipelor va fi dată de îndeplinirea următoarelor condiții:

 

 - completarea formularului de înscriere

 

 - plata taxei de înscriere (trebuie făcută plata taxei la maxim 15 zile de la data înscrierii pe site, în caz contrar echipa va pierde locul rezervat inițial prin completarea formularului, acesta devenind disponibil echipelor de pe lista de așteptare)

 

- trimiterea formularului medical completat și a pozelor participanților

 

Plata taxei de înscriere se va face în contul RO16INGB0000999901857009 deschis la ING Bank, menționându-se echipa/compania pentru care se face plata.

 

Data limită pentru înscrieri: 01 septembrie 2021!